С Магнитна Основа Инструменти За Приготвяне На Храна Кухненски Таймер От Неръждаема Стомана, 60 Минути Кухненски Таймер Кухненски Приспособления За Обратно Броене Аларма За Напомняне

  • 13.82лв.
  • 20.63лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Функция: Задайте напомняне за времето
  • Номер на модела: 22544
  • Характеристика: Екологично чист
  • Вид На Таймера: Таймери набиране
  • Фиксирано Време: ≤1 часа
  • Материал: Метални
  • Тип: Таймери
  • Външен вид: Обикновен
  • Сертифициране: CE / EU
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k493061

Особености: Изцяло нов и висококачествен механичен кухненски таймер с магнитна основа.Таймер за обратно отброяване широко се използва за готвене, печене, пране и други временни проекти.Механичен таймер има вградена аларма, предупреждение за това, че времето е изтекло.Звуков сигнал достатъчно силен, за да му е лесно да се чуе в условия на ниско ниво на шум.Изработен от висококачествена неръждаема стомана с елегантен завършек, той е издръжлив, здрав, модерен и елегантен.Таймер идва с магнитна основа, което позволява лесно да бъдат залепени към всяка повърхност с желязо вътре.Технически характеристики: Материал: неръждаема стомана + ABS Цвят: като на снимката Грешка във времето: +/-1 минута Режим на работа: механичен

Размер: прибл. 8 x 8 x 3 см

Начин на използване:

Стъпка 1: Включете таймера по посока на часовниковата стрелка на фигура 55. Това ще ви помогне да настроите аларма.Стъпка 2: Завъртете таймера обратно на часовниковата стрелка, докато не постигнете желаното време, което искате да инсталирате.Стъпка 3: Ще чуете тиктака на звука.Това означава, че таймерът е включен.Стъпка 4. Когато времето изтече, таймерът ще alarm clock, за да ви предупредя.

Забележки: При разклащане на таймера може да раздадени лесно дребезжание.Това е нормално.Не се включете таймер над максимално допустимата граница, тъй като това може да доведе до увреждане.

Завъртете таймера по посока на часовниковата стрелка към нулевата времева линия, а след това обратно на часовниковата стрелка, обратно на желаното време.След това таймера ще изпрати ясни звуци.

Опаковката включва: 1 х Механичен кухненски таймер

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, оставяйте малко отклонение в измерения.

3. Ако имате някакви проблеми с информацията предоставена стока, или вашето помещение липсва, моля свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Добави мнение

Вашият рейтинг: