Тенджери от прозрачно стъкло за готвене на печката, по-Дебели и по-тежки Обновена стъклена тенджера за използване на открит огън и газови плочи

  • 29.87лв.
  • 43.93лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k495070

QJS Shop Прозрачна тенджера с капак, По-дебела и тежка Обновена Стъклена Тенджера за готвене Рамена Овесени ядки и други ястия QJS Shop

Характеристики:

Универсална поставка за прибори: Тази тенджера може да се използва като тиган и купа, и тя е идеална за готвене на рамена, овесени ядки и други ястия.Също така е интересно да се използва тази тенджера за приготвяне на греяно вино с разнообразие от плодове и подправки.

Висококачествено боросиликатное стъкло: Произведено от хранително-borosilicate стъкло с изключително малки пори, тя не абсорбира миризми и аромати на храна и по-полезен за здравето, отколкото на съдове от пластмаса или неръждаема стомана.

Съдове от прозрачно стъкло: Тиган от прозрачно стъкло дава възможност лесно да наблюдават процеса на готвене, без да махате капака.

Конструкция с капак: Кутията е с прозрачни отвори за въздух, за да се балансира налягането в тенджера, а дизайн с двойна дръжка, лесен за използване и дава възможност за още по-лесно да се пренасят продукти от газови печки.

Сервизно обслужване: Ако имате някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.

Технически характеристики:

Материал: Високо боросиликатное стъкло

Капацитет: 1350 мл, 1500 мл, 1900 мл

1350 мл Размер: 15*19,5 см

1500 мл Размер: 17*21 см

1900 мл Размер: 17*22 см

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради светлинния ефект.

2. Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

1 * Прозрачна тенджера за готвене

1 * Капак

Добави мнение

Вашият рейтинг: