Универсална дупка Позицията на Камерата за Видеонаблюдение Монтаж на Стена Камера за Видеонаблюдение ABS Пластмаса монтаж на стена Потолочное Определяне на Поддръжка на Камерата Вградени Ниво

  • 22.29лв.
  • 31.40лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • списък с URL-адреси, ip камера, сим турски часовници, модул за ptz камери sim, wifi 28 camhi, лампа camhi pro, модул 10x ptz camhi, автомобил 2 sim-карти, ip камера camhi onvif, за да гледате камара sim, сим европейската камера
  • Цвят: Бял
  • Размери височина: 180 мм/245 мм за допълнително
  • Търговска марка: Совиный котка
  • Специална функция: Универсално положение дупки, с вграден ниво. Тел/съединители на камерата може да се скрие вътре скоба
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: 1217/1277 Тибетски жично скоба
  • Прилагане: На разположение както на закрито, така и на открито
  • Материал: ABS-пластмаса

Инв.: k496024

Номер на модел: 1217/1277 Тибетски жично скоба

Височина: 180 мм/245 мм за допълнително

Цвят: Бял

Материал: ABS-пластмаса

Приложение: Може да се инсталира както на закрито, така и на открито.

Вид на закрепване: монтаж на стена и потолочное планина

Характеристика: Универсален местоположение дупки, с вграден ниво.Тя може да се скрие кабели и конектори на камерата вътре скоба

Забележка: този продукт съдържа само една скоба, не включва камера.

За плащането:

Ние приемаме плащане от Kiesdak.eu приемаме Набирателни/кредитна карта//Money букър т! като Visa, WebMoney (по-нататък WM), TT парични преводи, Paypal, Western Union, Qiwi портфейл, Бразилия Boleto и така нататък.

За изпращането на продукта:

1 изпращаме стоки е САМО за регистрирани адрес Alixpress.

2 Ние организираме доставка на стоки за вас в рамките на 1-3 работни дни.Моля, проверете информацията за проследяване на сайта: www.17track.net .Моля, имайте предвид, че ще отнеме от 2 до 5 дни, преди на информация за проследяване може да бъде видите онлайн.

3 Цената на доставката не се включва данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Ние не носим отговорност за вашите данъци върху вноса/митнически такси или всякакви други митнически такси.

4 Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки се дължи на разликите в митническата извършване на

5 За бърза доставка на DHL, ако вашият пощенски код/град се намират в отдалечен район извън зоната за доставка на DHL, ние ще се свържем с вас, за да плащат допълнително посочената такса (35 долара), в противен случай ние имаме право да изберат друг подобен начин на доставка, например EMS.

Възстановяване/Връщане на средства:

1 Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми или нужда от някаква помощ за вашата поръчка, ние ще се радваме да ви служи в 7/24 път, благодаря.

2 Ние предлагаме 12 месеца производствена гаранция за ремонта на основния продукт и техническа поддръжка, с изключение на аксесоари.

Когато сте получили артикула с проблеми, моля, дайте снимка или кратко видео като доказателство в следващите 3 дни, тогава бихме могли да заплати разходите за доставка в размер на 10 долара, след 3 дни след получаване носите цена за доставка в едната посока, за изпращане на нас, ние ще дадем цена на доставка за изпращане обратно към вас.Един месец след получаване на стойността на двустранен доставка (включително разходите за доставка от Китай до вашия адрес) ще бъдат за вас.

Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната си опаковка, без никакви щети за препродажба, ако те бъдат повредени от вашето възстановяване, ние ще трябва да поиска обезщетение.Разходите за връщане ще бъде платена от купувача.

За пълно възстановяване, моля изпратете пълен пакет обратно (включително и всички аксесоари);

За ремонт или замяна, моля, изпращайте само на стоки без аксесоари.Във всеки случай, моля, уверете се, че пратката е добре опакован.

3 Ако продуктите са повредени, загубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: