CCZHIDAO твърда дървесина бухал животни, скулптури, бижута майстор занаяти аксесоари за дома творчески

  • 66.44лв.
  • 107.15лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • фигурка дървена бухал, бухал дървена плашка, големите дървени резбовани, дървени висулки с совами, дървени амулети за животни бухал, стара дървена резба, розово дърво резное, пана дървена бухал, бяла резбовани дървени стеновая панел, ключодържател бухал дървен
  • Цвят: Натурални
  • Тема: Домашни любимци
  • Стил: Традиционен китайски стил
  • Материал: Дърво
  • Занаяти: Изкуствена и ръчна гравюра

Инв.: k6520

добре дошли в моя магазин За нас Научете повече за това кои сме ние и за какво да спорим.Бъдете сигурни в покупката от компания с добра репутация, с много доволни и редовни клиенти. статуетка на "Зеле лъки" се намира в добро състояние и е създадена от квалифицирани занаятчии в традиционен стил с помощта на фина ръчна изработка.Това е чудесен предмет на ценна колекция, ценно нещо лично или много добър подарък. ръчна работа е много тънка, с невероятна детайлност.Не пропускайте този шанс да го получи.Пожелавам ви късмет!Уважаеми купувачи: Добре дошли в нашия магазин и се насладете на пазаруване в "Smile".Ние открихме интересна възможност редовно се продават различни видове колекционерски предмети и антики за чужбина.Въпреки, че тук съм начинаещ, но ние разбираме, че Честността и искреността е по-важно за всяко място.Семейството ни, отвори бизнес в Пекин и Тибет преди много години, също се радва на колекции от всякъде.В моя магазин има много прекрасни теми, които ви очакват, най-вече свързани с външната стойност коллекционного сребро, статуи, консумативи и аксесоари, като стари семейни накити и занаяти.Аз ще направя всичко възможно, за да им предложи един след друг, и добре дошли да се присъединят към конкурса и реда за доверието!

wy-plugin-край Скъпи приятели,

Добре дошли в магазин CC Lifestyle Store!

Ние основно се занимаваме декоративно-приложен изкуство.можете да намерите много и различни видове занаяти.Ние приемаме по поръчка, както и всичко, което можете да ми каже.

Висококачествени технологични материали - нежна текстура, твърда текстура, диаметър на корена 20 см, за да растат в продължение на стотици години.

По-високи са подбрани стойност - Повече за драматични герои, бог, изображение на Буда като тема, има много висока колекционерски магазини има стойност.

Естествена патина - естествен цвят, когато съхраняването на постепенно ще се задълбочи.

Суспензия в черупката от чемшир, това е секрет на човешкото тяло, вашите обекти, окисляване, отново окисляването, за да образува слой обернутой суспензия, за дърво, обернутой суспензия, след формирането на дърворезбата или мъниста може да бъде много добра защита, не се напуква, блясък, цвят, ще имат различни нива на промоция. в същото време качеството е много добро, често кара човек възхищение притискам.

-----------------Как да поддържа-----------------

Дърворезба на китайски самшиту (Хуанъян) - това е един вид изискана дърворезба, използвана като ръцете игри неща, тогава ръководството на дърворезбата Хуанъян повече озабочено този въпрос.Само за това, да се поддържа добра способност да се подчертае стойността на тази дърворезба, тази дърворезба и обслужване на мебелен пакет йо high голяма разлика, обърнете внимание на управлението на дърворезби по самшиту, трябва да се обърне внимание на това, какъв е проблемът!

Влажност на въздуха

Тази дървесина е много чувствителен към влага, ако влажността на въздуха е 40%, а след това дървото е лесно да поглъща вода от околния въздух, когато твърде много вода ще се отрази на цялостния блясък на конец.Но ако водата във въздуха твърде малко, по-суха, това ще намали неговия блясък.Затова винаги проверявайте влажността на въздуха, за да поддържа разумна влажност на въздуха, за да го блестел.

Добави мнение

Вашият рейтинг: