Титуляр на Тамян с Фонтан Лотос, Записващо устройство, Водопад, Обратен Поток, Начало Декор, Будистка Ароматна Кадилница, лъки Кадилница за чайната 95x105 мм

  • 25.94лв.
  • 51.86лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Област на приложение: дневна
  • Материал: Керамика
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: 170623190741
  • Тип: Кадилница за Тамян
  • Класификация: Основа за тамян
  • 170623190741: 530068
  • Производство: Печката За Ароматерапия, Свещи
  • Занаяти: Ръчна изработка

Инв.: k7188

Спецификация:

Тип: Горелка за Тамян с обратен поток

Материал: Керамика

Цвят: Черен

Област на приложение: Дом, офис, хотел, чайна, студио за йога, медитация, будистки храм, хол и т.н.

Ефективност: Чист въздух, успокоява нервите, помага да се концентрира, украса и т.н.

Забележка: поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Моля, се допуска отклонение от 1-2 мм от ръчно измерване.Моля, разберете!!!

Опаковка:

1x записващо устройство

Насоки за поръчка

Добави в количката -да Платите чрез ескроу - Изпращане на стоките, да Подпише парцел - Потвърди и даде 5 звезди

Плащане

Можете да платите с помощта на Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, дебитна карта Maestro, WebMoney и банкови преводи.

В бъдеще в Kiesdak.eu ще бъде на разположение на други възможности за плащане.

здравейте уважаеми клиенти :

добре дошли в Sunny shop, у нас има много високо качество продукти на добри цени.добре дошли на дребно или на едро, търговия ~

❤ Нашият принцип на обслужване: честна сделка, клиентът е на първо място

1. За производството на

Всички стоки в нашия магазин са преки фабричными екзекуцията. в детайли производство са посочени детайли, размера, цвета и друга информация.моля, обърнете внимание.Всички стоки в наличност,можете да да се правят поръчки.

2. Доставка

Можем да доставим вашата поръчка в рамките на 24 часа след вашето плащане, пратката може да се следи чрез 3-10 дни след изпращане на.

3. Цвят

Нашите снимки са със снимане на реалния продукт, но поради различни осветление и дисплея, в насипно състояние и на снимката може да има малка разлика в цвета, надявам се, вие знаете и разбирате.

4. За опаковката

Ние ще използваме сигурна опаковка, но ако продуктът е повреден по начин, моля свържете се с нас в рамките на 24 часа след получаване на пратката, ние ще решим този проблем.

5. За обратна връзка

Ние много ценим своя 5-звезден ПОЛОЖИТЕЛНА оценка.Ние високо ценим вашите съвети, които ни дават възможност да ви предложим най-доброто обслужване.Ако имате някакви въпроси относно поръчка или искате да разберете повече информация за нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с мен.Ако продуктът, който сте получили, е бил повреден или в грешна стил, моля, първо не оставяйте отрицателна обратна връзка. моля, първо се свържете с нас, ние ще се разберем с това и выработаем най-добрите решения.Вашето удовлетворение е нашата най-добрата мотивация, за да работят по-добре.Ако имате други проблеми, моля, свържете се с нас чрез E-nail, търговски мениджър, Whats app, който общуваме, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.

6. За продажба на едро

Имаме най-популярните храни са и най-конкурентни цени за нашите клиенти по целия свят.Добре дошли на едро за продажба, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим добри продукти и цената.

ако в магазина не разполага с необходимите ви продукти, моля, свържете се с мен онлайн, ние можем да намерим за вас и ще ви предоставим най-добрите цени.

Добави мнение

Вашият рейтинг: