Феновете На Дърва Неэлектрические 5 Остриета Печной Вентилатор С Топлинна Захранването На Топлинна Вентилатор За Дърва Еко Печные Вентилатори За Циркулация На Въздуха, Централно Отопление

  • 3.89лв.
  • 5.65лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: УИИИИ
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k7581

Описание:

Вентилатор фурна с топлинна задвижване, предназначени за циркулация на топлия въздух, формира при изгарянето на дърва/ въглища или пелети.Ефективно циркулиране на топъл въздух из залата.

Термоелектрически модул действа като малък генератор за захранване на двигателя на вентилатора.Без батерии или електричество, не е необходимо!

Подобрена циркулация на топлия въздух осигурява по-голям комфорт и намаляване на разход на дърва за огрев от вашата печка.Готварска печка работи при нормални външни температури от 122°F (50°C) до 644°F (340°C).

Технически характеристики:

Тегло на плоски рейтинг: около 800 г размера на плоски кредита:

Тегло стенните модели: около 850 г Размерът на стенните модели:

5-лопастный стенен монтаж размер на продукта: 180 мм * 130 мм * 155 мм/7.09*5.12*6.10 инча (широчина * дълбочина * височина)

5-лопастная на застояла модел размери на продукта: около 180* 100* 195 мм/7.09*3.94*7.68 инча (широчина * дълбочина * височина)

Материал: профил от алуминиева сплав

Брой на ножовете: 5

Обемът на въздуха CFM: 180-210

Скорост на двигателя: 750-1050 об/мин

Шум: ≈35 db

Цвят: черен/iron gray/златен/ розово червено/ череша/ сребро/бронз /синьо

Температурата на стартиране: 65 ℃-85 ℃

Оптималната работна температура: 100 °C-250 °C

Максимална температура: 350°C

Размер на тръбата стенните модели: диаметър на комин около 5 / 6 / 7 на разположение инча.

Забележка:

1. Не използвайте основата на вентилатора печки и не поставяйте фен печки на незащищенную повърхността по време на отопление.

2. За преместване или пренасяне на вентилатора винаги използвайте слайд-изложени на дръжката в ръкавици.

3. При използване на вентилатора и да го държи далеч от деца.

Опаковъчен лист:

1 * Камина фен

1 * Ръководство на английски език

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Бързото нагряване на помещенията】 5 остриета могат да генерират повече топъл въздух от обикновените 5-lobed печные фенове, осигуряват по-голям приток на въздух и отвеждане на топлината, бързо се нагрява помещението, ефективно циркулира топъл въздух, да се намали разходът на дървен материал и спестяват разходите на масло.

2. 【Защита на сигурността на】 Нашите печные фенове имат вградена защита от високи температури в долната част на вентилатора.Ако температурата на външния вид надвишава 340 ° C, означава устройство, внимателно приподнимает предната част на вентилатора, за да защити БЕЛЕЖКА и двигател.

3. 【Ефективна циркулация на】 Широко се използва в печки на дърва печки, въздушни пещи, пеллетных печки, печки на дърва печки, печки на дърва печки, каминах и т.н. Конструкция с две двигатели ефективно разпределя топлината из залата.

4. 【Без електричество】 Фенове с топлинна захранването не се нуждаят от батерии или електричество и трансформиране на топлинна енергия в кинетична енергия, за да работи.Когато температурата на външния вид на камината ще достигне 60C (140F), той автоматично ще започне да работи.

5.【Супер тих】Единствената движеща се част на вентилатора на фурната е възел от ножове, така че работния шум е по-малко от 25 децибела, което го прави много тих.Вие дори не знаете, че там има вентилатор, но ще е хубаво да усещаш топлината.

Добави мнение

Вашият рейтинг: