Набор от Тибетски Пеещи Купи с Нова Двухконцевой Поглаживающей Възглавница за Медитация, Йога Духовно Изцеление Внимателност, Черен

  • 36.47лв.
  • 68.82лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k7757

Пратката ВКЛЮЧВА - Чаша за медитация ръчно изработени 3.3 инча x 1, зашити на ръка коприна възглавница x 1, чук, обтянутый кожата x 1, чанта за съхранение x 1. Пълен набор от тибетската поющей на купата за медитация, йога.Нашата поющая купата може да се побере в ръката си, тя преносими и е идеална за използване в движение.

ИЗРАБОТКА - Ръчна работа на майстори, специализирал пеещи чашах за медитация и йога.Добре издълбани символи и ярки шарки свидетелстваха за откровена процес.Специално зашити на ръка копринени възглавници подчерта, качество, определени пеещи купи.

ВИСОКО КАЧЕСТВО - Традиционни непальское на плавателни съдове, произведено от седем метали, включително злато, сребро, живак, мед, желязо, калай и олово.Купа здрава и устойчива, така че тя може да се адаптира към всякакви условия, като влага, студ, топлина и т.н.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - може леко натискане с чук по външния и вътрешния ръбовете на чашата за медитация или да карам ги по ободу, за да резонанс звуци и дълбоки вибрации, които могат да се отпуснете ума и премахване на стреса.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Чудесен избор за медитация, йога, звукова терапия, духовни събрания и облекчаване на стреса. идеален за лечение на стресови разстройства, болки, депресия и прекомерно страст.Идеален подарък за вашите приятели, близки и любими хора.

Цвят: черен

Материал: Месинг + дърво

Размер: Диаметър: 8,5 см

Съдържание на опаковката:

1 х медна купа

1 х пръчка за купата

1 x подложка за купата

1 х чанта за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: