Преносим комплект прозорци променлив ток с Универсален Изпускателния маркуч 5 инча Универсален Комплект Въздуховоди променлив ток за Плъзгащи се хоризонтални и Вертикални Прозорци

  • 80.44лв.
  • 114.92лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Уплътнителни Подложки
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: УИИИИ
  • Номер на модела: преносим комплект прозорци ac

Инв.: k4503

Водещи елементи:

1、 Разпилява горещ въздух: Преносим прозорец комплект ac запазва студен въздух в помещението, ефективно разсейва горещ въздух от прозореца.Запазва прохладата в стаята си, за предотвратяване на циркулацията на топлия въздух в нея.

2、 Здрав материал: Изработен от устойчив PVC материал, да се ангажират, че го между прозореца и рамката на прозореца, запечатване на прозорци климатик може ефективно да регулира циркулацията на въздуха, а това може да се предотврати попадането на прах и дъжд.

3、 Подходящ за повечето климатици: Подходящ за всички изпускателни тръби на климатика е с диаметър 5 см, комплект за вентилация прозорци може да се обърне за много марки преносими климатици и други аксесоари за климатици.

4. Лесна инсталация: вече няма нужда от допълнителни инструменти за инсталация на преносим комплект за вентилация прозорци ac, защото лесно се инсталира и се оттегли, без особена трудност за всеки човек.

5、 пестене на Енергия: преносим прозорец комплект ac затваря разлика между климатик и прозорец и премахва емисиите на климатика, при запазване на студен въздух през лятото и горещ въздух през зимата, като по този начин повишаване на комфорт и енергийна ефективност.

Характеристики:

1. Преносим прозорец комплект ac запазва студен въздух в помещението, ефективно поставянето на горещ въздух, от прозорците.

2. Нашето уплътнение на прозорци климатик за преносим климатик, изработени от трайно PVC.

3. Вече не се нуждаят от допълнителни инструменти за инсталация на преносим комплект за вентилация прозорци променлив ток.

4. Подходящ за всички изпускателни тръби на климатика е с диаметър от 5 инча.

5. Комплект прозорци повишава вашият всекидневен комфорт и енергийна ефективност.

Спецификация:

Име на продукта: Преносим комплект прозорци ac

Размер на продукта: около 43*10*10 см/16.92*3.93*3.93 в

Материал на продукта: материал PVC

Опаковъчен лист:

Пълзяща външна преграда * 2

Пълзяща вътрешна преграда * 2

Винт *4

Вълшебната кука за етикети 30*20 mm * 20

Триъгълен оборудване запечатване плат за климатик * 2

Поддържа противоскользящий мат * 2

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете едно малко отклонение в размерите от ръчен измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: