Калъф за лодки от плат Оксфорд 420D, калъф за яхти, водоустойчив и защитен от uv, подходящо за V-образен корпус, тримарана, своята практика за скоростно изстрелване 14-16 фута

  • 103.37лв.
  • 181.35лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • КОРИЦА, калъф от оксфордской тъкан, плат за лодки, делото лодки водоустойчив
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k451464

Калъф за лодки от плат Оксфорд 420D, калъф за яхти, водоустойчив и защитен от uv, подходящо за V-образен корпус, тримарана, калъф за скоростно изстрелване 14-16 фута [Подходящ за размера на лодка]: Размер 14-16 фута: 530x290 виж За рибарски лодки с V-образен корпус, канализацията с V-образен корпус, окуневых лодки, окуневых лодки професионален стил и регулируеми Въжета.

[Напълно водоустойчив калъф за лодка]: Изработен е от плат Оксфорд с двойно покритие, издържа на водно налягане до 2000 Pa. Двойна прошитые шевовете с подсилена лента намаляват попадането на вода през шевовете - не се притеснявайте за това, че на кутията лесно и сълзотворен протечет.

[Защита от всякакви метеорологични условия]: Нашият калъф за лодката е със средна дебелина и има отлични цветостойкостью, устойчиви на uv, дъжд, разкъсване и напукване на студа, а също така е здрава.По този начин, този калъф предпазва лодка от всякакви атмосферни условия, като вятър, пясъчни бури, слънце и дъжд.

[ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И БЕЗОПАСЕН]: Включва подходящи колани (колани се различават по размер) и вградена ключалката, които ще ви помогнат лесно инсталиране, бързо да се вдигне и здраво заключване на капака на лодка заедно с лодка, за да не я отклонил от вятър.

Материал: Плат Оксфорд

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 * Калъф за лодка

3 * колани

6 * обтегач

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: