Sasha Smart Zigbee Сензор Детектор За Дим Умен Дом Сот Умна Живот На Батерии Димна Аларма Борба С Пожари

  • 62.17лв.
  • 76.77лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: CE
  • Платформата на "умен дом": Sasha
  • Работна мощност: Постоянен ток 3 (cr123a lithium)
  • Номер на модела: Сензор Детектор за дим Zigbee
  • Режим на комуникация: Зигби
  • Произход: Континентален Китай
  • Инсталация: скоба
  • Работна температура: -10℃~+55℃
  • Ниво на звука: ≥85 db/3 м
  • Работна влажност: ОТНОСИТЕЛНА ВЛАЖНОСТ 10%-95%
  • Обхват на наблюдение: на 3 m напред

Инв.: k485440

Sasha Smart Zigbee Сензор Детектор за Дим Умен Дом сот Умна живот Приложение Известие Димна Аларма батерии Противопожарна Защита

1. Интелигентен детектор за дим на Hristo ZigBee: безжичен Хъб портал на Hristo ZigBee е необходим за работа с сензор детектор за дим, а също и с различни интелектуални продукти ZigBee, който се е доказал като един мост и управление на центъра за умни домове и играе незаменима роля за всички продукти, ZigBee и изпълнява цялата комуникация на вашия дом.Просто добавете сензор в центъра на ZigBee след като добавите хъб в приложение Smart Life / Sasha.

2. Професионален дизайн на лабиринта, за бързо възприемане на огъня се поддържа, че осигурява висока чувствителност към дим и температура, ефективно намалява честотата на фалшиво положителни резултати и прави полицията по-точна.Той използва предпочитан обвивка от огнестойкого материал, който притежава характеристиките на радиационна устойчивост, устойчивост на топлина и ударопрочности.Освен това, детектор за дим предоставя на живо звукова аларма и ремонти на светкавицата.

3.Push-известяване и управление на приложение: Съвместимост с приложенията на Smart Life и Sasha позволява своевременно откриване на опасност от пожар или дим и да получават известия в реално време на вашия смартфон.Не е необходимо да се свързват към хоста на алармата, който може да работи независимо от свързани възел ZigBee, за да се информират за тежката ситуация.И дори индикация за нисък заряд на батерията в приложението за смартфон.

4. Дизайн с ниска консумация на енергия и дълъг живот на батерията за тази нова версия на ZigBee с функцията за бързо мониторинг на ниско напрежение.Дистанционно самодиагностика на тема сигурност от дим осигурява голямо удобство, а също и ръчно изключване на звука, бързо да се поддържа чрез приложение за смартфон с извънредна ситуация, заедно с умни бутон за тестване и изключване на звука ръчно, което е приложимо за жилищни помещения, търговски центрове, складове и т.н. с потенциална пожарна опасност.

5. Гласова аларми в реално време, с широк диапазон: този интелигентен детектор за дим има широк диапазон на мониторинг на 3 метра напред, и той ще бъде разумно и бързо да издава звуков сигнал над 85 db и автоматично изпращане на пуш-известия на вашето приложение; включва пълна 2-годишна гаранция и 60-дневна гаранция за връщане за пълно удовлетворение.

Параметър:

Режим на комуникация: ZigBee

Работна мощност: 3 vdc (cr123a lithium)

Ниво на звука: ≥85 db/3 м

Обхват на наблюдение: 3 m напред

Работна температура: -10 ℃ ~ + 55 ℃

Работна влажност: 10%-95% относителна влажност

Монтаж: Стена

Списък на пакетите:

1 * Интелектуална димна аларма

1 * Ръководство на потребителя

Забележка: Батерията не е включена в комплекта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: