Черна Стойка За Дъмбели Компактен, Здрав Багажник За Съхранение На Рамената Подсилена Стомана Скоба За Домашния Офис Принадлежности За Фитнес Зала

  • 9.46лв.
  • 11.55лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ХУСЮАНЬ

Инв.: k488150

Описание:

1. Уникален дизайн: Стойка за дъмбели има дизайн скоба, която позволява избягване на удари или драскотини при вземането на гири.

2. Широко приложение: В багажник за гири може да се постави йонофореза гири, фиксирани дъмбели, гумирани дъмбели, боядисани с дъмбели, потопяеми гири и други видове гири.

3. Благородна стомана: Стойка за дъмбели, изработен от неръждаема стомана, която е различна трайност, тази часова побира гира с тегло до 80 кг.Предназначен за задържане на 2 двойки шестоъгълни или гумени шестоъгълни гира с тегло от 5 до 40 килограма.

4. Подсилена конструкция: Стойка с усилена стоманена тръба с монтиране на стена, благодарение на което тя може да поддържа различни видове гири.

5. Товароподемност: Максимална товароподемност стеллажа е 50 кг, което отговаря на вашите нужди.

Технически характеристики:

Материал: стомана

Процесът на: пръскане

Категория: однослойная стойка за дъмбели

Особености: може да се използва за съхранение на галванични гири, фиксирани дъмбели, залепени гири, оцветени гири, окунутых гири и други видове гири.

Тегло: около 800 г

Размер: около 34*11*10 см/13.39*4.33*3.94 инча; около 25*11*10 см/9.84*4.33*3.94 в

Опаковъчен лист:

Стойка за дъмбели * 1

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете отклонение на измерване на 1-2 см от ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: