5 Бр. Комплект От Неръждаема Стомана Грижи За Зъболекар За Почистване На Избелване На Зъбите С Конец За Зъби Хигиенни Комплект За Премахване На Зъбната Плака Набор Ден

  • 18.87лв.
  • 24.52лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Платформата на "умен дом": Няма
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k492226

5 Бр. Комплект От Неръждаема Стомана Грижи За Зъболекар За Почистване На Избелване На Зъбите С Конец За Зъби Хигиенни Комплект За Премахване На Зъбната Плака Набор Ден

Описание:

Име на продукта: Средства за хигиена на устната кухина

Материал: Неръждаема стомана

Цвят: Сребрист

Тегло: 142 грама (включително и опаковка)

Размер на опаковката: 19,6 см * 6,5 cm * 2,5 см

Сфера на приложение: грижа, домашни грижи

Съдържание на опаковката:

1 * противотуманное огледало: около 15,8 см

1 * Пречистване на формата: прибл. 16,7 см

1 * Пречистване на формата: прибл. 16,7 см

1 * ъгъл на сондата: около 16,2 см

1 * Пинсети: около 15,5 см

1 * кожена чанта

1. ПЪЛЕН ХИГИЕННИ КОМПЛЕКТ: комплектът включва: 1 огледало, 2 скейлера с различна форма, 1 сонда и 1 стъргало; това са силни инструменти за избелване на зъбите и защита срещу дефекти в материала и изработката, гарантирани осигуряване, стоматолог и т.н.

2. САМО ЧЕТКА за ЗЪБИ не е ДОСТАТЪЧНО: четка за зъби може да се почисти само видима на повърхността на вашите зъби. Инструменти за грижа за 5 бр могат ефективно да ви помогне да намерите парчета в зъбите и премахване на микробите, липсващи при ежедневно миене на зъбите.

3. СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на ЗЪБНАТА ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК: Зъбната плака и кариес вредни за устната кухина и могат да се придържаме към зъбите по линията на венците, което може да доведе до заболяване на венците.С помощта на хигиенни набор може да се предотврати образуването на плака и зъбен камък, а също се използва за пломбирования на зъбите.

4. ИНСТРУМЕНТИ за по-високо КАЧЕСТВО: инструменти могат да се използват както за професионално стоматологично, така и за лична употреба, за да се грижи за хигиена на устната кухина за премахване на тежки зъбен камък и бактерии за чувствителни зъби.

5. ИНСТРУМЕНТИ ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА: инструменти и да се използват във всекидневния живот, например, четка за зъби, паста за зъби и омекотители за устата.

Добави мнение

Вашият рейтинг: