През Цялата Двор, Маса За Барбекю, Градина, Открит Домакински Кострище Многофункционален Въглероден Барбекю Зима От Закрит Печка На Дърва

  • 214.05лв.
  • 285.39лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Кострища
  • Характеристика: Съхраняват
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k488511

Инструкции преди да си купите 1. Поради влиянието на политиката на ЕС, всички поръчки от страни от ЕС и Великобритания, ако те съставляват по-малко от 150 евро, обикновено се заплащат платформа. (Следните ситуации не са включени, купувача има личен данъчен номер или вторичен адрес на купувача не попада в обхвата на данъчната реформа на ЕС.) Купувачът не трябва повторно да плащат ДДС за поръчка, който се заплаща от името на купувача, докато за поръчка, който не се заплаща от името на купувача, купувачът ще трябва да плати тази част от данъка в офлайн режим.Обаче при поръчка над 150 евро платформа не ще се налагат, и на купувача, все още трябва да заплатите съответните такси.Обявената сума на поръчка, декларира в съответствие със сумата, която вие действително платени, в противен случай лесно да доведе до риск от митническо облагане. (По-горе съдържание е предназначен за страни от ЕС и Великобритания, в други държави, все още действа местната митническа политика.) 2. Надяваме се, че купувачът ще може да се разбере с местната политика, митнически, преди пускането на поръчката, защото ние не поемаме никакви допълнителни такси.Когато пратката пристигне в местната митница, моля, работете съвместно с местната митница, да плащат данъци и време, за да взема един колет.Ако продуктът бъде върнат или повредени поради отказ от митнически по вина на купувача, ние няма да възстановява платени товари. 3. Надяваме се, че след като купувачът се постави поръчка, служителите на отдела за поддръжка на клиенти ще бъде в състояние да даде отговор след изпращане на съобщения, в противен случай ще бъде трудно да се изпълни след работа.

Опаковъчен лист: 1 * яма за огъня

Размер на продукта: 62x62x46 см

Цвят: черен

Бележки:

1. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря за разбирането!

2. Поради разлика между различните монитори, моля, приемете, че изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: