mjunit MJ80 с дължина на ход 2400 мм Приурочивающий Ролка Редуктор с линеен двигател, който има линейна рельсовый блок на ниска цена

  • 4 033.84лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • линеен стъпка, линейно насочено, линейна употреба, капак водач цевья уивър, колан за главата на принцеса, линеен етап diy, линеен релса robotdigg, линейна употреба система, линейна употреба igus, двигател nema 400
  • Ширина или диаметър на жлеба на скалата: 80 мм
  • Дължина на жлеба на скалата: 0 ~ 4 м
  • Номер на модела: MJ80
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: мьюнит

Инв.: k2344

mjunit MJ80 с дължина на ход 2400 мм, Назъбен Ролка Редуктор с линеен двигател, който има линейна рельсовый блок ниска цена включва:

x линейни модули: 1 бр. редуктор назъбено шайба (1: 2.2): 1 бр. Скоба за закрепване на основата: 6 бр. крайните прекъсвачи група: 2 бр., с изключение на двигател, контролер на двигателя.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Целият ни продукт е изработен по поръчка, моля, свържете се с нас по електронната поща или чрез Интернет, за да се изчисли точната цена на нужните ви продукти.Ако имате някакви въпроси или коментари относно нашите продукти или политика, моля свържете се с нас чрез нашия онлайн чат или на имейл.Ние ще ви отговорим в рамките на 12-24 часа.

Цената на доставката може да варира в зависимост от действителните нужди на продукти, моля, свържете се с нас, за да се изчисли цената за доставка.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Купувачите да носят отговорност за тези разходи, които ние не контролираме, какъв данък ще се начислява митница ваша страна, моля свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Ако сте доволни от нашите продукти, моля оставете положителен отзив за нас, а също така оставете ни рейтинг от 5 звезди.Ние също така ще оставим на вас положителен отзив.Благодарим ви.

Удовлетворение на нуждите на клиентите за нас е по-важно от всичко.Ако имате проблем или въпрос, по отношение на транзакцията, или сте недоволни от нашите стока или услуга, моля свържете се с нас по електронната поща, преди да оставят някакви отзиви, ние се стремим да реши всички въпроси приятелски и по задоволителен начин.

Свържете се с нас:

Dongguan MJUNIT Precision Mechanical Co., Оод

Лице за контакт: Marche Ю

Тел.: +86 180 2898 2881

QQ: 402333592

Skype: march.ю

WeChat: +86 180 2898 2881

WhatsApp: +86 180 2898 2881

Уеб сайт: www.mjunit.com

Facebook: www.facebook.com/march.mjunit

Twitter: https://twitter.com/MJUNITmarch

Instagram: www.instagram.com/mjunitmarchyu

Kiesdak.eu:Kiesdak.eu/store/617865

Адрес: на 1-ви етаж, сграда № 23, Хуа Ke Ченг, на улица Ван Тао № 2, град Даоцзяо, Dongguan сити, провинция Гуандун, Китай 523182

Добави мнение

Вашият рейтинг: