150 грама Супер Силен Водоустойчив Лепило Тоалетна Анти-теч Изолиращ Ремонт на Течове Прозрачно Лепило Лепило Въздуховод Ремонт Waterpro M5U6

  • 2.93лв.
  • 4.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Стягане, Водоустойчив Спрей, защита от протичането на тоалетната чиния, Лак за фаровете, доставка 7 дни по Европа
  • Тип: Силикон
  • Сертифициране: Няма
  • Номер на модела: Прозрачен Водоустойчив Лепило
  • Произход: Континентален Китай
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Вик

Инв.: k3086

Мощен водоустойчив лак лесно и незабавно plumping и възстановява повредени повърхности.

Бързо и лесно се нанася, бързо изсъхва и водоустойчив.

След изсъхване става прозрачно и не се отразява на външния вид.Той е подходящ за ремонт и уплътняване на различни повърхности, е водоустойчив и е херметически затворен.

основната характеристика:

Ефективна стягане

Той прониква в фуги, пукнатини и течове, за уплътняване и поправка на всички повредени повърхности.Една четка герметична, прост и удобен, водоустойчив, антикоррозийна, износостойка и не стъпкани.

Здрав и водоустойчив

Подобрена версия водоустойчива формула има по-висок вискозитет, по-силна адгезией и забележително водоустойчиви покрития и запечатани ефект.Устойчивост на високи и ниски температури, подходящи за вътрешна и външна употреба.

Защита на здравето и околната среда

Тест не съдържа вредни вещества, не е токсичен, няма мирис, е безвреден за околната среда и е безопасно за деца и домашни любимци.

лесен за използване

Леко навлажнете ремонтируемую повърхност, нанесете лепило с четка (включени в комплекта) и оставете да изсъхне напълно в рамките на 6-8 часа.Нанесете втори слой уплътнител за по-добра и по-дълготрайна хидроизолация.

Сфера на приложение

Той е подходящ за хидроизолация на бетонни повърхности, метал, керамични плочки, мрамор, дърво, пластмаса и други повърхности.Широко се използва в зазорах между тоалетни, плочки, перваза на прозореца, балконите, външните стени, подове, бани, кухни, покриви и т.н.

Позоваването на дозиране:

1 кг водоустойчив уплътнител може да се прилага на 3 квадратни метра.Ако имате нужда от ремонт на различните участъци, моля да закупите 2 или повече.

Спецификация:

Материал: Грунд на водна основа

Съдържание нето: 150 гр

Срок на годност при съхранение: 18 месеца

Пакетът включва:

1x Прозрачен Водоустойчив Лак

1 четка

1x Ръкавици

Добри съвети

Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н., цвят и размер на снимките и реалния обект може да се различават леко.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!

здравейте момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.В нашия магазин с толкова много полезни и евтини стоки.Ако ви трябва повече на този продукт, вие можете да се свържете с нас.ние ще ви дадем нашите най-добрата цена.Оставете съобщение!

Добави мнение

Вашият рейтинг: