DC 12 Водоустойчив IP54 Мини Линеен който има 100 Мм Ход Електрически Линеен Двигател Отварачка за прозорци Скорост 30 Мм/сек.

  • 63.23лв.
  • 95.79лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Вид опаковка: Спусъка
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k486240

Тласкач се задвижва от двигател за постоянен ток със задвижване на водещите винт.Телескопичната щанга може само да бъде завлечена, но не се върти.

Двигателят е положителна или отрицателна.Например, ако положителния електрод удължи, а отрицателният електрод на налягане, вие можете да промените посоката на разширение и свиване на пръта, като промените си.

Температура на околната среда от -10°C до +50°C. Стандартно ниво на защита: IP54. Малошумная дизайн, ниво на шум 50 db. Моля, не разбиване на колата.

Характеристики на продукта: носете в движение и други елементи, да бута, да тегли, да се вдигне или спусне.

Приложение на продукта: Подвижен плот за телевизор, масажна маса, електрическа легло, стол, електрическо оборудване, обзавеждане микро-тип, електрически диван, шкаф за фотоапарат, камера и т.н.

Характеристики:

Този миниатюрен линеен актуатор, използвани в производството, селскостопанска техника, строителство, реколтата машини, кораби, камиони и много други области на приложение.

Това може да се заменя хидравлични и въздушните устройства, което е много подходящо за спестяване на потреблението на енергия.

Спецификация:

Разстояние за преместване: 100 мм

Скорост: 30 мм/с

Входно напрежение: 12 vdc

Работен цикъл: 10%

технически параметър:

Всяка страна накрайник за управляваща щанга съдържа крайния изключвател ход.Когато телескопичен прът се издига нагоре или в най-отгоре, тя автоматично ще се изключи автоматично източник на захранване.

Двигателят няма да работи idles.Изключете захранването, може да отседнете в някоя позиция, с функция самоблокировки.

БЕЛЕЖКА:

Преди употреба проверете напрежението на двигателя.Ако това е двигател за постоянен ток, а след това също така мисля, достатъчно ли прехрана ток.

Не съхранявайте и не эксплуатируйте в условия на висока температура или влажност, не го поставяйте в агресивни газове, в противен случай това ще намали ефективността на двигателя.

Положителен и отрицателен двигател

Когато трябва да защитна клема, температурата паяльника-340°C ±40 °C. отопление Време е в рамките на 3 секунди.

Не деформируйте пластмаса.

Материал: Метал

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

1x30 мм/сек. постоянен ток 12 В Микро-тип на електрическия накрайник за управляваща щанга

2 x инструменти за монтаж на стена

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За Дропшиппинге

1) Ние приемаме дропшиппинг, имаме голям опит в дропшиппинге, и ние няма да публикуваме в поръчка без реклами и материали.

2) Ние приемаме CSV файл (файл Excel) за обработка на поръчката при поръчки на едро.Просто трябва да платя една поръчка на Kiesdak.eu.Ние ще се погрижим вашите поръчки в съответствие с файл на Excel.можете да ни изпратите CSV-файл, който съдържа цялата информация за клиента (име, адрес на електронна поща, пълен адрес и т.н.) И информация за поръчката (цвят, номер).Аз предлагам пълната цена.Просто трябва да направите една поръчка на Kiesdak.eu, след като сте го платили.Ние ще се качи на вашия файл в нашата система и ще се справят с поръчките си в съответствие с вашия файл.

Добави мнение

Вашият рейтинг: