Творчески Глиган Яйце Кучето Дъвче Играчка е Устойчива На Укусам Домашни Любимци Моларна Пръчка За Почистване на Зъбите Здрав Инструмент За Шлифоване на Зъбите xobw

  • 19.02лв.
  • 24.70лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип набиране: NO
  • Тип играчки: Детски Играчки За Дъвчене
  • Материал: Гума
  • Тип: Куче
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k489691

Творчески Глиган Яйце Кучето Дъвче Играчка е Устойчива На Укусам Домашни Любимци Моларна Пръчка За Почистване на Зъбите Здрав Инструмент За Шлифоване на Зъбите xobw

Описание :

Характеристики:

1. Многофункционална играчка за кучета: Това е многофункционална играчка за кучета, която обединява в себе си шлифоване на зъбите, почистване на зъбите, развлечения и други функции.Тази играчка може да осигури на кучето много забавно.

2. Моларна играчка: наскоро разработени от назъбени молярные подутини може дълбоко почистване на ножове и коренните зъби на кучето, когато кучето играе с играчки, ефективно премахване на всички видове остатъци от храна, прах и т.н.

3. Канал за почистване на зъбите: Наскоро разработен канал за почистване на зъбите, когато кучето хапе играчка, зъбите на кучето да попаднат в канал за почистване, а вертикално и хоризонтално шлифоване на зъбите може дълбоко почистване на зъбите на кучето, включително и корените на зъбите.Можете да нанесете специална за домашни любимци паста за зъби или аттрактант директно на канал за почистване на зъбите, което може ефективно да привлече интереса на кучето към играта.

4. Назъбени коренните зъби с различна височина и с размер: назъбени коренните зъби разпределени в различни размери, а на пилообразных местни зъбите има 2 перваза.Когато кучето дъвча този продукт, туберкули местни зъбите ще доведе до по-голямо триене за американските зъби, което ще доведе до премахване на зъбен камък и кал на местните зъбите.

5. Лесна употреба: когато кучето използват този продукт, те могат да си миете зъбите по време на игра, за да се гарантира, че зъбите на кучетата са здрави, всяка минута и всяка секунда.Играчката може да се подобрят кучета и се намали дневното на тревожност, а също така може да попречи на кучето да разруши семейното жилище, дрехи, etc.at вкъщи.

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект

2. Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване

Описание:

Материал: TPR + найлон

Размер: 129*97*82.5 мм

Пакетът включва :

1 х Куче Дъвчене играчка

Добави мнение

Вашият рейтинг: